Blogs zijn de ideale manier om je diensten te promoten aan de buitenwereld en te laten zien dat jij een autoriteit bent in je vakgebied. Maar: een goed blog schrijven is een vak apart. Je wilt gevonden worden op Google, daarom moet het blog de juiste zoekwoorden bevatten. Je wilt dat mensen het blog uitlezen, daarom moet het helder en overzichtelijk geschreven zijn. Geen brei van tekst, maar duidelijke hapklare brokken informatie. Je wilt dat mensen begrijpen waar het over gaat, ook al is men een leek in het onderwerp. En tenslotte wil je dat het blog je iets oplevert. Mensen willen een dienst van je afnemen.

Het schrijven van een goed blog kost tijd en vereist vakmanschap. Waarom deze klus dan niet uitbesteden aan een professional? Tekstbureau Zorg Verwoord schrijft prettig leesbare en goed vindbare blogs voor zorg en welzijn. Met mijn kennis van en ervaring in online schrijven zorg ik dat jouw diensten en producten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Wil je regelmatig blogs op je site en kom je er zelf niet aan toe om die te schrijven? Tekstbureau Zorg Verwoord biedt een blogabonnement: een door jou vastgesteld aantal blogs voor een gereduceerde prijs.

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op!