Neem contact met mij op

Werkwijze

Interesse in mijn diensten? In een gratis en vrijblijvend gesprek kun je precies vertellen wat je verwacht. Woon je binnen een uur van Utrecht? Dan spreek ik je graag persoonlijk. Want mijn ervaring is: als je elkaar hebt leren kennen, kun je prettiger samenwerken. Maar als dit niet mogelijk is, kunnen we het ook telefonisch doen. Jouw voorkeur staat centraal.

Heeft het gesprek ons beiden enthousiast gemaakt? Dan maak ik een offerte op. Hierin vertel ik uitgebreid wat ik ga doen, waarom ik doe wat ik doe en hoeveel tijd ik nodig heb voor de fasen van het schrijfproces. Ook deze offerte is uiteraard vrijblijvend.

Gaan we samenwerken, dan vind ik regelmatig contact belangrijk. Ik zal je stukken tekst opsturen, zodat je kunt zien of het de kant opgaat die jij wenst. Zo houden we de samenwerking optimaal en besparen we onszelf onnodig tijdverlies.