Werkwijze

Interesse in mijn diensten? In een gratis en vrijblijvend gesprek kun je precies vertellen wat je verwacht. Woon je binnen een uur van Utrecht? Laten we dan een kopje koffie drinken! Want mijn ervaring is: als je elkaar leert kennen, werk je fijner samen. Wil je liever (video)bellen? Jouw voorkeur staat centraal.

Heeft de kennismaking ons enthousiast gemaakt? Dan maak ik een offerte op. Hierin vertel ik uitgebreid wat ik doe, waarom ik doe wat ik doe en hoeveel tijd ik nodig heb voor de fasen van het schrijfproces. Ook deze offerte is uiteraard vrijblijvend.

Gaan we samenwerken, dan vind ik regelmatig contact belangrijk. Ik zal je stukken tekst opsturen, zodat je ziet of het de kant opgaat die jij wenst. Zo houden we de samenwerking optimaal en besparen we onszelf onnodig tijdverlies.