Wat kan Zorg Verwoord voor jou betekenen?

De wortels van Zorg Verwoord liggen in de zorg zelf. Ik heb jarenlange ervaring in de GGZ, de gehandicaptenzorg en de thuiszorg. Ik ken de zorg dus van binnen.

Ik weet wat de behoeften van zorgvragers zijn. Ik ken de werkvloer, weet wat daar speelt en weet wat zorgmedewerkers drijft in hun werk. Dit is wat mij onderscheidt als tekstschrijver voor zorg en welzijn.

Je kunt mij benaderen voor onder andere:

Neem contact met mij op

Waarom Zorg Verwoord?

De wortels van Zorg Verwoord liggen in de zorg zelf. Ik heb jarenlange ervaring in de GGZ, de gehandicaptenzorg en de thuiszorg. Ik ken de zorg dus van binnen.

Ik weet wat de behoeften van zorgvragers zijn. Ik ken de werkvloer, weet wat daar speelt en weet wat zorgmedewerkers drijft in hun werk. Dit is wat mij onderscheidt als tekstschrijver voor zorg en welzijn.

Een tekst moet naadloos aansluiten bij zijn lezer. Ik wil daarom exact weten wie dat is en met welke taal ik die bereik. Daarom vind ik persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers belangrijk. Samen stemmen we af hoe de tekst moet worden. Het liefst doe ik dit in een echt, persoonlijk gesprek bij jou op locatie, omdat ik het beeld van de klant en diens werkplek mee wil nemen in mijn teksten.

Mocht een persoonlijk gesprek niet mogelijk zijn, dan kan het natuurlijk ook telefonisch.

Neem contact met mij op