Mijn werkwijze en eerdere samenwerkingen

Geïnteresseerd in een samenwerking met mij? In een gratis en vrijblijvend gesprek kun je me precies vertellen wat je verwachtingen zijn voor de tekst die je nodig hebt. Ik vind het prettig om de sfeer van de opdrachtgever te proeven, omdat dit mij inspireert voor mijn teksten. Daarom kom ik graag bij je op locatie voor het gesprek, mits dit binnen een uur reisafstand van mijn woon- en werkplaats Utrecht is. Maar als dit om wat voor redenen dan ook niet mogelijk is, kan het gesprek natuurlijk ook telefonisch plaatsvinden. Jouw voorkeur staat hierin centraal.

Heeft het gesprek ons beiden enthousiast gemaakt voor een samenwerking? Dan maak ik een offerte op. Hierin geef ik uitgebreid weer hoeveel tijd ik nodig heb voor de diverse fasen van het schrijfproces. Ook deze offerte is uiteraard vrijblijvend.

Gaan we de samenwerking aan, dan vind ik regelmatig tussentijds contact belangrijk. Ik zal je stukken tekst opsturen, zodat je kunt zien of het de kant opgaat die jij wenst. Zo houden we de samenwerking optimaal en besparen we onszelf onnodig tijdverlies.

Voor de volgende klanten heb ik al met plezier mogen samenwerken:

 Neem contact op