Tekstschrijver Utrecht I Tekstschrijver voor zorg en welzijn I Tekstbureau zorg verwoord I Steven van der JagtZorgplannen, en (diagnostische) verslagen schrijven. Het is belangrijk, maar tijdrovend. Ik neem je dit werk uit handen. Aan de hand van de methodiek zoals jouw organisatie die hanteert, schrijf ik zorgplannen en verslagen op maat.

In mijn tijd als begeleider heb ik veel kennis opgedaan van van zorgplanmethodiek. Mijn schrijfvaardigheden heb ik verder verfijnd in mijn werk als schrijver.

Naast het uit handen nemen van schrijfwerk, kan ik jou als zorgprofessional helpen met schrijven. Zo leer jij beknopter communiceren en ben je minder tijd kwijt aan schrijftaken. Meer tijd voor zorg en betere schriftelijke communicatie. Dubbel winst!

Hulp nodig bij je zorgplannen? Neem contact met mij op