Tekstschrijver Utrecht I Tekstschrijver voor zorg en welzijn I Tekstbureau zorg verwoord I Steven van der JagtJe bent in de zorg gaan werken, omdat je iets wilt betekenen voor mensen. Je wilt naast hen staan, hen bijstaan in hun ontwikkeling. In de praktijk blijkt echter dat je veel tijd achter de computer moet doorbrengen. De zorg moet verantwoord worden met zorgplannen, geformuleerde doelstellingen en gedetailleerde rapportages. Dat kost veel tijd, die ten koste gaat van je cliƫnten. Je merkt regelmatig dat je weer dat halve uurtje later van je werk vertrekt vanwege de administratieve zaken. Of als je manager in de zorg bent: je medewerkers klagen vaak over de werkdruk als gevolg van de vele schrijftaken.

Tekstbureau Zorg Verwoord neemt je deze taken uit handen. In mijn vele jaren als begeleider heb ik ervaring opgedaan met het schrijven van zorgplannen en verslagen. Mijn schrijfvaardigheden heb ik verder verfijnd in mijn werk als schrijver.

Naast het uit handen nemen van schrijfwerk, kan ik jou als zorgprofessional helpen met schrijven. Zo leer jij beknopter communiceren en ben je minder tijd kwijt aan schrijftaken. Meer tijd voor zorg en betere schriftelijke communicatie. Dubbel winst!

Meer informatie? Neem contact met mij op