Tekstschrijver Utrecht I Tekstschrijver voor zorg en welzijn I Tekstbureau zorg verwoord I Steven van der JagtHeb je blogs nodig voor je site, blogs over zorg en welzijn in de breedste zin des woords? Wil je regelmatige content, maar ontbreekt het je aan inspiratie of tijd om het zelf te doen? Overweeg dan een blogabonnement bij Zorg Verwoord. Een vast aantal blogs voor een vriendelijke prijs.

Bloggen een kunst. Blogs moeten een beeld geven van jouw product of dienst en de lezer aanzetten tot iets. En je site valt nu eenmaal meer op als er regelmatig content op verschijnt.

Tekstbureau Zorg Verwoord verzorgt hoogwaardige blogs: prettig leesbaar en bijdragend aan de vindbaarheid van je site. Sinds kort doe ik dat met een abonnement. Ik denk namelijk dat dit voor mij, voor jou én voor jouw klant uiteindelijk het beste uitpakt.

Voordelen van het Zorg Verwoord blogabonnement

  • Je betaalt minder per blog. Een abonnement van bijvoorbeeld twee blogs per maand is goedkoper dan twee losse blogs.
  • Je weet waar je aan toe bent. Je leert mijn schrijfstijl kennen, je weet na een tijd wat je aan mij hebt. Uiteindelijk gaan we elkaar aanvoelen en aanvullen.
  • De blogs worden consistent in stijl. Zoek je voor ieder blog een andere schrijver, dan lopen de stijlen te veel uiteen en is je site geen eenheid.

Wanneer is een blogabonnement een goede stap?
Je bent actief en wilt gezien worden. Daarom wil je met regelmaat content op je site. Je wilt je site levend houden, zodat mensen zien dat er echt iets gebeurt. Herken je jezelf hierin? Denk er dan over….

Moet ik meteen een blogabonnement afsluiten?
Er moet natuurlijk niets…. Maar als ik een voorstel mag doen: laten we met een los blogbericht beginnen. Zo kun je kijken of mijn stijl en onze samenwerking je bevallen. Is dat het geval, dan kun je altijd overgaan tot een abonnement.

Hoe werkt het precies?
We hebben een kennismakingsgesprek. Jij leert mij kennen en ik krijg een indruk van jou en je bedrijf. Graag proef ik altijd de sfeer van de opdrachtgever, daarom kom ik het liefste naar jou toe. Gaan we met elkaar in zee, dan doen we het als volgt. Jij levert het onderwerp, je wensen en eventuele benodigde informatie. Ik schrijf het blog binnen de tijd die we samen bepalen.

Wat voor soort abonnementen zijn er? 
Dat kun je hier lezen. Kleine of grote blogs, vaak of minder vaak: er is voor elk wat wils.

Wat als het door overmacht, bijvoorbeeld ziekte, niet lukt om een blog te schrijven?
Je hoeft nooit te betalen voor iets wat je niet hebt gekregen. Lukt het echt niet door overmacht, dan kijken we samen wat we doen. Ik kan bijvoorbeeld een van de collega’s uit mijn netwerk benaderen. Heeft niemand een gaatje in de agenda, dan passen we de maandelijkse rekening wat aan.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op mij!